The Beatles,Live! At The Star-Club In Hamburg1977

The Beatles,Live! At The Star-Club In Hamburg1977

Kapak/Plak 9/9
10 Puan: acilmamis plak, ambalajinda
9: Acilmis ama cok az kullanilmis, yeni gibi
8: az kullanilmis ama hafif kagit izleri gibi cizikler olabilir
7: Cizgiler var ama ses kalitesini etkilemiyor
6: cizgiler ve hisirtilar var
Satılan her ürün ile fatura gönderilir.
  • Details

    Tracklist Hide Credits
    A1 I'm Gonna Sit Right Down And Cry Over You
    Written-By – Biggs*, Thomas*
    A2 Roll Over Beethoven
    Written-By – Chuck Berry
    A3 Hippy Hippy Shake
    Written-By – Chan Romeo*
    A4 Sweet Little Sixteen
    Written-By – Chuck Berry
    A5 Lend Me Your Comb
    Written-By – Carl Perkins
    A6 Your Feets Too Big
    Written-By – Benson*, Fisher*
    B1 Where Have You Been All My Life
    B2 Mr. Moonlight
    Written-By – Johnson*
    B3 A Taste Of Honey
    Written-By – Bobby Scott, Rick Marlow*
    B4 Besame Mucho
    Written-By – Velasquez*
    B5 'Till There Was You
    Written-By – Wilson*
    B6 Kansas City/Hey Hey Hey Hey
    Written-By – Leiber & Stoller
    C1 Ain't Nothing Shakin' Like The Leaves On A Tree
    Written-By – A. Owen*, Dallas Frazier
    C2 To Know Her Is To Love Her
    Written-By – P. Spector*
    C3 Little Queenie
    Written-By – Chuck Berry
    C4 Falling In Love Again
    Written-By – Hollander*, Lerner*
    C5 Sheila
    Written-By – Tommy Roe
    C6 Be-Bob-A-Lula
    Written-By – Gene Vincent, Davis*
    C7 Halleluja, I Love Her So
    Written-By – Ray Charles
    D1 Red Sails In The Sunset
    Written-By – Williams*, Kennedy*
    D2 Everybody's Trying To Be My Baby
    Written-By – Carl Perkins
    D3 Matchbox
    Written-By – Carl Perkins
    D4 Talkin 'Bout You
    Written-By – Ray Charles
    D5 Shimmy Shake
    Written-By – Billy Land, Joe South
    D6 Long Tall Sally
    Written-By – Johnson*, Penniman*, Blackwell*
    D7 I Remember You
    Written-By – Mercer*, Schertzinger*

Ödeme şekilleri

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

Bizi Izleyin